srbija

Saša Radulović - Priča o Vršačkim vinogradima

Saša Radulović o tome kako je država Srbije pokušala da proda Vršačke vinograde, a što je on kao Ministar Privrede zaustavio. Radulović kaže da je to samo jedan primjer pljačkaških privatizacija u Srbiji, proces koji se i dalje nastavlja.

Video: 

Liberali u N1 Pressingu: Davor Huić, Admir Čavalić i Mihailo Gajić

Političari uvijek puno obećavaju, a najviše obećavaju pred izbore. Sva njihova obećanja padaju na teret građana. Svakom kupnjom nekog proizvoda i svakim korištenjem neke usluge, pri svakoj isplati plaće ili dobiti, mi u jednom dijelu plaćamo i obećanja političara, bila ona ispunjena ili ne. Koliko nas sve to košta i tko od rada političkih struktura ima više koristi – stanovništvo ili sami političari govorili su večerašnji gosti Davor Huić, Admir Čavalić i Mihailo Gajić.  Izvor: N1 YouTube kanal.

Video: 

Privatizacija haosa

Video izdanje Peščanika, govore Saša Radulović i Miroslava Milenović iz Saveta za borbu protiv korupcije. Snimatelji Željko Bajić i Aleksandar Malinović, video montaža Petar Savić, produkcija Peščanik 2015.  Izvor: Peščanik YouTube kanal.

Video: 

Put u nezaborav

Video izdanje Peščanika, govore Saša Radulović, Miodrag Zec i Milan Knežević.  Izvor: Peščanik YouTube kanal.
Video: 

Saša Radulović u Nišu: Za strane investitore ne važe isti zakoni kao za domaće privrednike

Saša Radulović, predsednik pokreta "Dosta je bilo" u emisiji Podatak plus, na TV Zona plus u Nišu, govori o ugovorima koji su štetni po Srbiju i o neustavnoj odluci Vlade da se smanje državne plate i penzije.  Izvor: Dosta je bilo - Saša Radulović YouTube kanal.

Video: 

Konferencija "Sloboda i reforme"

Libekova konferencija Sloboda i reforme održana je u hotelu Metropol 22. oktobra 2014. godine. Konferencija se sastojala od 10 radnih panela sa oko 50 govornika iz Srbije i regiona. 

Teme panela bile su ekonomija, položaj medija, reforma obrazovanja, politički tržišni programi, istorijski koreni ideje slobode u Srbiji, poslovanje na internetu, vizije mladih preduzetnika, regionalni ekonomski i politički problemi, izazovi privatnosti današnjice i razbijanje popularnih mitova. 

Fotografije sa konferencije: https://www.facebook.com/media/set/?s...

Video: 

Konferencija sloboda i reforme: panel - Reforme na dnevnom redu

Kompletan VIDEO snimak drugog panela "Reforme na dnevnom redu" na kojem su učestvovali Saša Radulović, Zoran Živković i Čedomir Jovanović dok je moderator bila novinarka Suzana Trninić.  Izvor: Libertarijanski Klub Libek YouTube kanal.

Video: 

Predstavljanje kandidata i programa izborne liste "Dosta je bilo"

Konferencija za novinare Izborne liste grupe građana „Dosta je bilo -- Saša Radulović"
4. marta 2014. godine u Medija centru.

Govore:
Saša Radulović, nosilac izborne liste. ministar privrede u ostavci
Dušan Pavlović, profesor Fakulteta političkih nauka, kandidat za narodnog poslanika
Aleksandar Stevanović, ekonomista. kandidat za narodnog poslanika

Izvor: zivstepa YouTube kanal.

Video: 

Saša Radulović u emisiji Recite Al Jazeeri

Gost emisiji Recite Al Jazeeri je Saša Radulović, ministar privrede Srbije u ostavci. Radulović govori o razlozima ostavke i aktuelnom političkom, privrednom i društvenom stanju u Srbiji.  Izvor: AJBalkans YouTube kanal.

Video: 

Libek u 2013.

Libek u 2013.   izvor: Libek Vimeo kanal.

Video: