Nisem Levičar

Udruženi sadržaj
Ažurirano: prije 3 sata 51 minuta

REVIJA MLADINA ZOPET SIMPATIZIRA S KORUPCIJO IN ČAKALNIMI VRSTAMI V ZDRAVSTVU

Pon, 11/12/2017 - 09:36
Očitno drži, »ima neka tajna veza« med Mladino in slovenskim zdravstvom (in Marc Medicalom), ki temelji na solidarnostnem sistemu. Solidarnim s kom ali čem?
Izjava leta


Enkrat je urednik Mladine in gejevski aktivist Gregor Repovž že stopil v bran dolgim čakalnim vrstam. Tokrat je zmagal. Trije tedni so do konca leta, menim, da bo je njegova izjava neizpodbitno izjava leta. 
Gregor Repovž, tudi Prekmurci so osveščeni in se strinjajo z vami
Kategorije: Slovenija

VLADA JUSTINA TRUDEAUA NAMENILA V PRETEKLOSTI DISKRIMINIRANIM PRIPADNIKOM LGBTQ 145 MILIJONOV DOLARJEV, JE TO DOVOLJ? KMALU ŠE OPRAVIČILO V FINANČNI OBLIKI DISKRIMINIRANIM PEDOFILOM?

Čet, 30/11/2017 - 10:13
Po poročanju The Globe and Mail je levičarski premier Justin Trudeau odredil opravičilo v preteklosti diskriminiranim pripadnikom LGBTQ v višini 145 milijonov dolarjev.
V času, ko precej evropskih držav zateguje pas (z izjemo Slovenije, ki ni nikoli varčevala seveda, vir SURS, EUROSTAT), kanadska vlada sledi idejam frankfurtske šole kulturnega marksizma in deli stotine milijonov dolarjev žrtvam »diskriminacije«. Kanada očitno drugih prioritet in težav nima. Denar bodo prispevala današnje aktivne generacije, ki s tem, kar se je dogajalo v preteklosti nimajo nič.
Justin Trudeau se zaveda prioritete Kanade in svojega mandata
Verjetno bo na naslednjih volitvah velik del Kanadčanov ne glede na politično prepričanje volil z rokami na svojih denarnicah oz. z nogami in poskušal preprečiti nadaljnje razdeljevanje denarja ozkim interesnim skupinam. Volilni glasovi libertarcev in zmernih levičarjev se bodo verjetno preusmerili drugam, opravičila s tujimi denarnicami se bodo poznala na volitvah, sploh, če ne bo to zadnje finančno opravičilo v seriji opravičil…

Se obeta kmalu še opravičilo v finančni obliki diskriminiranim zoofilom, pedofilom in poligamistom?
Kategorije: Slovenija

SNAGAZIN – POLEG RTV IN GLASILA LJUBLJANA, ŠE ENO GLASILO SOCIALISTIČNE AVANTGARDE, KI SMO GA PRISILJENI PLAČEVATI Z JAVNIM DENARJEM

Pon, 18/09/2017 - 06:49
Vseeno mi je kaj pišejo mediji, moti me zgolj, če gre za maniplulantske zapise v medijih, ki so financirani iz davkoplačevalskega denarja oz. javnega denarja (občine itd.). Naročnine za RTV že dolgo ne plačujem več, očitno jo bom kmalu prisiljen plačevati, čeprav nimam TV sprejemnika in programov TV SLO ne želim gledati. Kaj pa lokalni mediji in mediji javnih podjetij? Večkrat sem že pisal o glasilu Ljubljana, ki smo ga prisiljeni plačevati, v katerem je prostor zgolj za zapise ritoliznikov Zorana Jankovića manj kot 70 let starih članov Zveze borcev (druga svetovna vojna se je končala leta 1945) in občinskih parazitov častnih meščanov Ljubljane in oseb, ki delajo v dobrobit Ljubljane.  Uvodnik direktorja javnega podjetja Snaga v reviji Snagazin
Ugotavljam, da me neizmerno razveseljuje tudi glasilo socialistične avantgarde Snagazin, ki smo ga ravno tako prisiljeni plačevati v okolju prijazni nakladi 155.000 izvodov. Posebej priporočam v branje uvodnik direktorja javnega podjetja Snaga, marksista, ki na podlagi uvodnika ni nikoli prebral nobene Marxove knjige Janka Kramžarja - Mi nismo sanjači in seveda iskrive misli Vesne Vuk Godina, o kateri sem tudi že pisal, na podlagi svojih osebnih izkušenj. Ugotavljata, da naj bi imeli v Sloveniji kapitalizem in v kapitalizmu trošimo preveč in kupujemo poceni robo, ki se hitro obrabi. Res je, kupujemo preveč, kupujemo poceni robo, ki se hitro obrabi. Kaj ima to veze s kapitalizmom in sploh kakšno zvezo ima slovenska zakonodaja in gospodarstvo s kapitalizmom? Poleg tega se tisti, ki nam spomin sega dovolj daleč spomnimo, kako smo v sedemdesetih letih v času komunizma hodili v Trst in Gradec in kupili vse, kar se je svetilo, vso ceneno robo. Zapravili smo vse. Ker je bil socializem manj produktiven, smo lahko kupili manj cenene robe. Je bilo to dobro? Si manj produktiven, bolj reven in ustvariš manj smeti? Sicer pa potrošništvo nimam nobene veze s kapitalizmom. Kdor ne verjame, naj gre gledati divje potrošništvo v kapitalistično Švico. Ne boste verjeli, kako skromno tam živijo in kako dodelano imajo okolijsko in »smetarsko« politiko. Lažje kot biti svetovljanski, okolijsko odgovoren in iskren, pa je citirati Žižka in Marxa oz. pripisovati Marxu neke izjave in seveda uživati v tujem, tj. davkoplačevalskem denarju (Kramžar, Godina). 
Kategorije: Slovenija

133. ČLEN KZ SFRJ O VERBALNEM DELIKTU NI POZABLJEN

Uto, 29/08/2017 - 03:30
Slovenija v času Jugoslavije - 133. člen
(1)  Kdor s pisano besedo, letakom, risbo, govorom ali kako drugače poziva ali ščuva k rušenju oblasti delavskega razreda in delovnih ljudi, k protiustavni spremembi socialistične samoupravne družbene ureditve, k razbijanju bratstva in enotnosti ter enakopravnosti narodov in narodnosti, k strmoglavljenju organov družbene samouprave in oblasti ali njihovih izvršilnih organov, k odporu proti odločitvam pristojnih organov oblasti in samouprave, ki so pomembne za varnost in razvoj socialističnih, samoupravnih odnosov, varnost in obrambo države, ali kdor s hudobnim namenom in neresnično prikazuje družbene in politične razmere v državi, se kaznuje z zaporom od enega do deset let.(2) Kdor stori dejanje iz prvega odstavka tega člena s pomočjo ali pod vplivom iz tu-jine, se kaznuje z zaporom najmanj treh let.(3) Kdor pošilja ali spravlja v SFRJ agitatorje ali propagandni material za izvrševanje dejanj iz prvega odstavka tega člena, se kaznuje z zaporom najmanj enega leta.(4) Kdor izdeluje ali razmnožuje sovražni propagandni material z namenom, da bi ga razširjal, ali kdor ima pri sebi ta material, čeprav ve, da je namenjen za razširjanje, se kaznuje z zaporom od šestih cev do petih let.
To je bila Slovenija v času Jugoslavije, ko so se levičarji borili za svobodo govora.
Slovenija v letu 2017
Slovenski levičarji so sicer pregovorno ksenofobni do ZDA, a znajo iz ZDA izbrati plevel in kupa zrnja, ko gre za modne zapovedi mainstremovskih ameriški medijev.


dr. Neža Kogovšek Šalamon, direktorica na Twitterjudoc. dr. Barbara Rajgelj, visokošolska učiteljica na Twitterju
Kategorije: Slovenija